![]() ![]() |
| dector |
Сообщение #1
|
| Новичок
Репутация: 0 ![]() Группа: Литераторы Сообщений: 0 Регистрация: 24.05.2007 ICQ: |
Літклуб - не тільки друкування, Літклуб - також і спвлкування. Чи може лікування? Прошу пробачення за каламбур, але хочу сказати от що: В свою чергу маю кілька пропозиціі, зокрема перенести форум на окрему платформу - пропоную phpbb3, зробити трохи кращий дизайн, який би не розсіював увагу, а зосереджував іі. Чекаю з нетерпінням. |
| А_Заика |
Сообщение #2
|
| Бывалый
Репутация: 0 ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 488 Регистрация: 15.06.2006 ICQ: |
Дякую за турботу про літклуб, це по-перше (тримай плюсик в репутацію) по-друге, не все так страшно. Я зараз нічого нового не переробляю і не роблю, тому що професіонали розробляють дуже сильний і дорогий дизайн на Літклуб. Але у мене ще є кілька справа (магазин і ще дещо треба відкрити), от після цього одразу повернусь до Літклубу. Зараз ось на днях запустив бета-версію сайту веб-студіі - http://anatolijzaika.com/, там теж роботи вистачає. Щодо форуму. Повідомлення з форуму зараз не включаються в тексти - це і дає мінус активності на ньому... Загалом - прошу Вас шановні друзі не панікувати, а просто почекати нового дизайну, Вам сподобається |
| А_Заика |
Сообщение #3
|
| Бывалый
Репутация: 0 ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 488 Регистрация: 15.06.2006 ICQ: |
dector, і ще що стосується саме Вас. Якби Ви розмістили у себе на сайті кнопку літклуба, то йому було би значно легше і веселіше ![]() |
![]() ![]() |
| Сейчас: 2012-05-22 |
| 199381333 | |
| 8(044) 383-00-69 | |
| mail@topavtor.com |