Форум Литклуба » Административный » Наш клуб

Ответить
 Літклуб - не тільки друкування
dector
2008-09-20
Сообщение #1

Новичок
  • 17

Літклуб - не тільки друкування,
Літклуб - також і спвлкування.
Чи може лікування?

Прошу пробачення за каламбур, але хочу сказати от що:
Тут багато людей публікується. Пишуть вони і пишуть, забиваючи байти вільного простору.
Але, на мою думку, винятковими є не твори, не сайт і зовсім не можливості попіарити себе, а ЛЮДИ. Так я не обмовився - саме люди. Тут є дуже багато файних та цікавих людей, із якими хочеться поспілкуватись, посперечатись, погомоніти, посміятись та посекретничати.
На жаль, форум відвідують рідко. Я не кажу про тих, у кого 1-2 повідомлення. Звертаюсь до тих - хто тут "жив" і "живе".
Люди - з вами цікаво. Давайте частіше спілкуватись. Хочеться вірити, що сайт створено не лише заради заробітку wink
Ностальгія річ сильна. Як Давить - то серйозно. Але справа не тільки в цьому. Панове - що ви думаєте про це.

В свою чергу маю кілька пропозиціі, зокрема перенести форум на окрему платформу - пропоную phpbb3, зробити трохи кращий дизайн, який би не розсіював увагу, а зосереджував іі.

Чекаю з нетерпінням.

А_Заика
2008-09-20
Сообщение #2

Бывалый
  • 68

Дякую за турботу про літклуб, це по-перше smile (тримай плюсик в репутацію)

по-друге, не все так страшно. Я зараз нічого нового не переробляю і не роблю, тому що професіонали розробляють дуже сильний і дорогий дизайн на Літклуб. Але у мене ще є кілька справа (магазин і ще дещо треба відкрити), от після цього одразу повернусь до Літклубу.

Зараз ось на днях запустив бета-версію сайту веб-студіі - http://anatolijzaika.com/, там теж роботи вистачає.

Щодо форуму. Повідомлення з форуму зараз не включаються в тексти - це і дає мінус активності на ньому... Загалом - прошу Вас шановні друзі не панікувати, а просто почекати нового дизайну, Вам сподобається smile

А_Заика
2008-09-20
Сообщение #3

Бывалый
  • 68

dector, і ще що стосується саме Вас. Якби Ви розмістили у себе на сайті кнопку літклуба, то йому було би значно легше і веселіше smile

Быстрый ответ Ответить
1чел. читают эту тему (гостей: 1)
Пользователей: 0

Сейчас: 2012-05-22

alt 199381333
alt 8(044) 383-00-69
alt mail@topavtor.com