![]() ![]() |
| MR.ROMAN |
Сообщение #1
|
| Новичок
Репутация: 0 ![]() Группа: Литераторы Сообщений: 2 Регистрация: 8.09.2011 ICQ:-- |
Дуже потрібна ваша допомога!Мені 19 років,дівчині яка мені подобається 16.Познайомилися ми минулого місяця.За весь час гуляли 3 рази,по телефону спілкуємся частенько,приблизно 3-4 рази на тиждень.Короче проблема в тому,що вона не хоче зі мною зустрічатися,каже,що їй потрібний час,що я дуже поспішаю...Я навіть не знаю чи їй подобаюсь,коли я її це питаю,вона нічого не каже,питаю чи між нами щось вийде,вона каже,що ще не знає,що ще рано щось казати...Хоча деколи як ми спілкуємся складається таке враження,що я їй не байдужий,а деколи навпаки...Я не знаю,що мені робити!Чи перестати за нею бігати,чи добиватися далі?Я її люблю і іншої дівчини мені не треба...Допоможіть порадою,буду дуже вдячний!!! |
| А_Заика |
Сообщение #2
|
| Бывалый
Репутация: 0 ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 488 Регистрация: 15.06.2006 ICQ: |
Роман, если Вы ставите вопрос "нужно ли", может это и не любовь вовсе? Это творческий клуб. Что мы можем посоветовать более, чем написать бы Вам для нее стих о любви? :) |
![]() ![]() |
| Сейчас: 2012-05-22 |
| 199381333 | |
| 8(044) 383-00-69 | |
| mail@topavtor.com |